Monday, 2 April 2012

kesedihan



hai.lama x jumpa. aku nak tanya bolehtak. kenapa duniani x memahami??? aku tahu aku tidak secantik yang mumahu. aku tahu aku tidak sebaik yang mumahu. aku tahu aku tidak boleh berade di sisi kamu selalu. kenapa dunia ini cepat melupakan. aku sentiasa dalam kesunyian. ape pon, aku percaya yang setiap yang berlaku pasti ade hikmahnye kan. tapi ini dah melebih. aku dahx sanggup nak lalui ini semua alone. aku tak pernah rasa cinta yang betul2 memahami. ape yang ade dalam hidup aku hanyalah kesunyian dan kesedihan. dan lika yang dlam. aku tahu ni takdir hidup aku. aku terima. aku ade bf namenye syahir. orang kata die penakut, manje and penipu. tapi aku betul2x love dia. kenape die x faham. bagaimana caranya agar kamu tahu bahwa kau lebih dari indah di dalam hati ini. lewat lagu ini, ku ingin kamu mengerti, aku sayang kamu, ku ingin bersamamu. tpi semuatu mungkin mimpi. kenape dia x boleh cintakan aku sebagaiman aku cintekan die. aku x tahu kenapa au susah untok lupekan die. sulit untuk ku membenci dirimu.

2 comments: